ru en se
SplitStone ®

SplitStone hydraulinen kivikiila on ylivoimainen kivenhalkaisija ja kiven rikkoja useisiin eri louhintakohteisiin. Vastaavia hydraulikiilausmenetelmää käyttäviä laitteita ovat esim. Darda, Yamamoto ja Super wedge.

SplitStone Mallistostamme löydät sopivan työkoneen kiven halkaisuun ja turvalliseen louhintaan. SplitStone-tuotteita löytyy niin avolouhintaan blokien ja mittakivien kiilaukseen, kuin infralouhintaan ja kanaalien sekä rakennusten pohjien ja pihakallion sekä luonnonkivien halkaisuun.

Huomaa erityisesti pienille ja keskikokoisille kaivukoneille tarkoitetut kiilalaitteemme! Konekäyttöisyyden avulla voit tehostaa kiilaustyötä huomattavasti.

Hydraulikiilaus on tehokas, turvallinen ja meluton kivenhalkaisumenetelmä.

SplitStone hydraulikiila, kiven hydraulinen rikkoja on Suomessa kehitetty ja valmistettu. Laitteessa käytetään patentoitua kiilausteknologiaa. SplitStone kiilalaitteen tekniikan kehittäjä ja valmistaja on Kirnuvuori Oy.

Esittelyvideo

Ajankohtaista

SplitStone-Octagon malliston myynti hyvin liikkeelle!

Octagon-mallisto on saanut hyvän suosion heti alkumetreillä! Myynti on käynnistynyt sekä Suomen, että Ruotsin markkinoilla. Malliston "lippulaiva tuote" S200BCL-89-1200 on myyty myös Italiaan!

Kiitos kaikille Maxpo-2017 osastollamme vierailleille!

SplitStone-mallisto uudistuu

SplitStone Octagon-mallisto lanseerataan Maxpo-messuilla 7.-9.9.2017! Näytteillä S120BCL Octagon 45 mm porareiälle. Kiila on tarkoitettu mini ja keskikokoisilla kaivureilla käytettäväksi. Tervetuloa tutustumaan!


SplitStone SP100 -mallisto on uudistumassa. Lisätietoja uudesta SP100 -mallistosta saatavilla pian.

Seuraa SplitStonea sosiaalisessa mediassa!

Ota SplitStone ja Kirnuvuori Oy seurantaan Facebookissa ja LinkedIn:ssa, niin pysyt ajan tasalla!

SplitStone-tuotteet esillä Mansen Mörinät -tapahtumassa 7.-8.4.2017 Real Machineryssä Lempäälässä

Lisätietoja tapahtumasta Mansen Mörinät!

Uusi tehokiila kiven rikkomiseen - S200 1200 mm pitkillä kiiloilla!

SplitStonelta uutuus tehokkaaseen louhintaan! Kiilaussyvyys uudella tehokiilalla jopa 1200 mm! Kiila on porareiälle 89 mm. Kiilaus tehdään nopeasti kolmella peräkkäisellä sylinterin iskulla!

Tehokiila kiven rikkomiseen - S120B

Uusi, paineenkohottajalla varustettu tehokas kiven ja kallion rikkomiseen tarkoitettu kiilalaite SplitStone S120B esiteltiin MAXPO 2015 -messuilla. S120B on tarkoitettu erityisesti pienkaivuukoneilla tai nostureilla käytettäväksi ja on saatavana 45 ja 51 mm porarei'ille.

SplitStone-tuotteet esillä MAXPO-messuilla 10.-12.9.2015 / Hyvinkäällä


SplitStone halkaisukiilalle patentti myös USA:ssa!

SplitStone on nyt patentoitu Suomen lisäksi USA:n markkinoilla.
SplitStone –tuotemerkille ja logolle rekisteröinti Suomessa. SplitStone ®.